ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ COURIER εντός 1-5 εργάσιμων ημερών

Για την περίοδο παραγγελιών από 25/11/2020 και έπειτα, αναμένονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις 5-10 εργάσιμων ημερών

Για παραδόσεις εντός ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

 • Για αγορές άνω των 70 € τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.
 • Για αγορές κάτω των 70 € η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 3,5€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
 • Για αγορές με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή ισχύει η χρέωση των μεταφορικών σύν 2,50 € για το κόστος της αντικαταβολής. Για αγορές άνω των 70 € με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή χρεώνεται μόνο το κόστος της αντικαταβολής.

 

ΚΥΠΡΟΣ

Για παραδόσεις εντός Κύπρου οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

 • Για αγορές άνω των 100 € τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.
 • Για αγορές κάτω των 100 € η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 16 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%)
 • Δεν ισχυουν αγορές με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

 • Αφού επιλέξετε και δείτε αναλυτικά τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν τα προσθέτετε στο καλάθι, για να δείτε το καλάθι σας και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας τοποθετείτε τον κέρσορα πάνω δεξιά στο εικονίδιο του καλαθιού μέχρι να εμφανιστεί μια μικρή προεπισκόπηση της παραγγελίας σας και πατάτε το βελάκι ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ή απλά κάνετε click πάνω στο εικονίδιο του καλαθιού ( πάνω αριστερά σημείο της οθόνης).
 • Έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας είτε ώς επισκέπτης συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία που ζητούνται, είτε εάν έχετε λογαριασμό μέσω αυτού απλά βάζοντας το email και το συνθηματικό σας, είτε να δημιουργήσετε εκ νέου λογαριασμό δηλώνοντας email και λοιπά απαραίτητα στοιχεία. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης, κατα πως θα σας ζητηθούν. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε με κάνοντας ”κλικ” στο λευκό κουτάκι που εμφανίζεται δίπλα απο κάθε μέθοδο πληρωμής, αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.
 • Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε ένα μήνυμα στην οθόνη σας που θα σας δίνει τον κωδικό της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώνει για την διέυθυνση του email όπου θα σας σταλεί μια προεπισκόπηση της παραγγελίας που μόλις κάνατε.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.biancafashion.gr  σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 • Χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το www.biancafashion.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της κάρτας σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η biancafashion.gr δέχεται τα παρακάτω μέσα πληρωμής: VISA, MASTERCARD,
 • Με αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα ) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% για Ελλάδα).

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 • Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.biancafashion.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
 • Οι πελάτες εκτός Ευρωπαικής Ενωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.